Menu Sluiten

Series

Mijn series

Mark Bouwt Bus

In deze serie neem ik jullie mee met de bouw van onze avontuur bus! Een bus die we gaan gebruiken bij o.a. het bezoeken van alle verlaten locaties! Ik neem jullie mee vanaf het begin tot het einde!

Verlaten locaties

Al sinds het begin van mijn YouTube kanaal bezoek ik verlaten locaties. Er is geen week meer voorbij gegaan sinds het ontstaan van het kanaal dat er op donderdag om 16:00 uur geen verlaten locatie video is geüpload.

Mark Bij Politie

In deze serie die al twee seizoenen heeft gehad op MarkBenIk ga ik iedere aflevering een dienst mee met de Politie. Ik mag alles filmen en mee met alle acties! Afleveringen vol met avontuur dus!

Rondje Om De Wereld

In deze serie ben ik in 1 rechte lijn de wereld rond gevlogen. Hierbij hebben we de meest spannende dingen meegemaakt. O.a. gelopen door het zelfmoord bos, Op een actieve legerbasis in China geweest, Achtervolgd in USA door een Politie heli en nog veel meer spannende avonturen!

Zoektocht Naar Vroeger

In deze serie gaan we met de metaaldetector op zoek naar dingen van vroeger. Van het zoeken rond hele oude kastelen tot het zoeken op plekken waar vroeger is gevochten door het leger. We vinden oude schatten maar ook bommen en handgranaten! Avonturen vol spanning en sensatie dus!