Ontstaan MarkBenIk

Eerste video Ontstaan MarkBenIk

Op twee december 2015 is MarkBenIk Ontstaan en kwam de eerste video online op het kanaal. Dit was de verlaten seksclub met ondergrondse gangen. Toen der tijd was er nog geen sprake van een kanaal met wekelijkse video’s. We vonden het gewoon leuk om een keer een locatie te bezoeken. Tijdens de eerste opnames hadden we nog geen camera, dus besloten we om een camera te lenen van het GLR in Rotterdam.

Deze video sloeg aan en er was vraag naar meer, dus zochten we nieuwe locaties om deze ook op film vast te leggen. Deze werden vervolgens vastgelegd met een Nikon D5200. Maar omdat zo’n camera wat gebreken had (op locaties is vaak weinig licht en kan je moeilijk met licht filmen) besloot ik om een andere camera aan te schaffen die beter met weinig licht kan filmen en is voorzien van nachtzicht.

Wekelijks uploaden

Sinds 1 maart 2017 uploaden we wekelijks op donderdag om 16:00 uur een verlaten avontuur. Af en toe vullen we dit aan met een extra video in het weekend oftewel een MarkBenIk Extra!

Sinds 16 februari 2019 uploaden we elke week twee video’s. Naast de donderdag 16:00 uur is ook de zaterdag ochtend 10:00 uur er bij gekomen. Op de zaterdagen komen er andere avontuurlijke video’s online. Op de donderdagen blijven we verlaten avonturen uploaden.